Bine ati venit!
Cosul tau de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai produse in cosul tau de cumparaturi.

Descriere

Descoperă rochia de mireasă în linie A „Holly”, o ținută frumoasă și solemnă de la TM BeverlyBride. Această rochie din dantelă strălucitoare cu sclipici și design floral fantezist este foarte la modă în acest sezon. Caracteristici principale: - Design Floral Fantezist: Dantela strălucitoare cu sclipici și designul floral fantezist adaugă un plus de eleganță și stil. - Bretele Căzute și Spate Deschis: Creează un aspect sexy și senzual, perfect pentru mireasa modernă. - Talia Evidențiată: Curea împodobită care subliniază talia, adăugând un detaliu sofisticat. - Fustă cu Mișcare: Fusta lejeră creează o siluetă fabuloasă, plină de mișcare, potrivită atât pentru miresele subțiri, cât și pentru cele cu forme mai ample.

Adauga Review-ul tau

Review pentru: Rochie de Mireasa Linie A - HOLLY

Foloseste spatiu pentru a separa tag-urile. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Nou

Rochie de Mireasa Linie A - HOLLY

In stoc

Product code: HOLLY
Descoperă rochia de mireasă în linie A „Holly”, o ținută frumoasă și solemnă de la TM BeverlyBride. Această rochie din dantelă strălucitoare cu sclipici și design floral fantezist este foarte la modă în acest sezon.

Caracteristici principale:

- Design Floral Fantezist: Dantela strălucitoare cu sclipici și designul floral fantezist adaugă un plus de eleganță și stil.
- Bretele Căzute și Spate Deschis: Creează un aspect sexy și senzual, perfect pentru mireasa modernă.
- Talia Evidențiată: Curea împodobită care subliniază talia, adăugând un detaliu sofisticat.
- Fustă cu Mișcare: Fusta lejeră creează o siluetă fabuloasă, plină de mișcare, potrivită atât pentru miresele subțiri, cât și pentru cele cu forme mai ample.
Articole similare
Rochie de Mireasa Linie A - ROSE Rochie de Mireasa Linie A - SOPHIE Rochie de Mireasa Linie A - MELANIE