Bine ati venit!
Cosul tau de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai produse in cosul tau de cumparaturi.

Descriere

Rochie de Mireasă Transparentă pentru o Mireasă Îndrăzneață – Fii Uimitoare în Ziua Ta Specială Descoperă rochia de mireasă transparentă creată special pentru miresele nonconformiste și îndrăznețe. Această rochie aerisită, compusă dintr-un body nude și un halat din tul cu buline, este perfectă pentru a-ți exprima unicitatea și stilul personal. Caracteristici principale: - Design Transparent și Nonconformist: O rochie de mireasă care iese din tipare, ideală pentru miresele care doresc să facă o declarație de stil. - Set Complet: Include un body nude și un halat din tul cu buline, oferindu-ți un look sofisticat și modern. - Lejeritate și Confort: Materialele ușoare și aerisite îți permit să te miști liber și să te simți confortabil pe tot parcursul zilei.

Adauga Review-ul tau

Review pentru: Rochie de Mireasa - MAYA

Foloseste spatiu pentru a separa tag-urile. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Nou

Rochie de Mireasa - MAYA

In stoc

Product code: MAYA
Rochie de Mireasă Transparentă pentru o Mireasă Îndrăzneață – Fii Uimitoare în Ziua Ta Specială

Descoperă rochia de mireasă transparentă creată special pentru miresele nonconformiste și îndrăznețe. Această rochie aerisită, compusă dintr-un body nude și un halat din tul cu buline, este perfectă pentru a-ți exprima unicitatea și stilul personal.

Caracteristici principale:

- Design Transparent și Nonconformist: O rochie de mireasă care iese din tipare, ideală pentru miresele care doresc să facă o declarație de stil.
- Set Complet: Include un body nude și un halat din tul cu buline, oferindu-ți un look sofisticat și modern.
- Lejeritate și Confort: Materialele ușoare și aerisite îți permit să te miști liber și să te simți confortabil pe tot parcursul zilei.
Articole similare
Rochie de Mireasa Linie A - JANET Rochie de Mireasa Linie A - LUCY Rochie de Mireasa Linie A - AMY